Open

Over ons

Wij zijn Autoservice Hem

Carteam Autoservice Hem

Onderhoud aan alle merken

Autoservice Hem, gevestigd in Hem, is een universeel garagebedrijf dat begonnen is in 2007. Het bedrijf is gestart door eigenaar Erik Botman. Vanaf het begin staat het bedrijf bekend om goed en betaalbaar onderhoud aan alle merken en modellen auto’s. Het bedrijf is voorzien van de nieuwste apparatuur, waaronder een roetfilter reinigingsmachine waarmee ook voor collega-bedrijven roetfilters prima kunnen worden gereinigd tegen een fractie van de nieuwprijs. En ook voor bedrijfswagens is Autoservice Hem het juiste adres.

Nieuwe uitstraling

Bart Botman, zoon en werknemer binnen het bedrijf, is In 2020 mede-eigenaar geworden. Naast Erik en Bart heeft het bedrijf 2 monteurs in dienst en verzorgt Ellen, wiens vrouw van Erik, de administratie.

Autoservice Hem is een vooruitstrevend bedrijf dat kortgeleden de werkplaats heeft uitgebreid met een extra brug. Ook de rest van het bedrijf heeft vanaf 2022 een nieuw verfrissende uitstraling gekregen, waardoor er weer jarenlang gesleuteld kan worden en de klanten voorzien worden van goede service.
 

Carteam Autoservice Hem
Erik Botman
Erik Botman
Eigenaar / autotechnicus / APK keurmeester
Jurian Keetman
Jurian Keetman
1e autotechnicus, APK keurmeester en technisch specialist
Bart Botman
Bart Botman
1e autotechnicus, APK keurmeester en technisch specialist
Joris Broers
Joris Broers
1e autotechnicus in opleiding
Ellen Dudink
Ellen Dudink
Receptie en administratie