Open

Vervangend Vervoer

We houden u mobiel, ook tijdens onderhoud

Carteam Autoservice Hem

Vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel.

Wanneer uw auto voor onderhoud bij Carteam Autoservice Hem komt is het voor ons natuurlijk belangrijk dat u als klant mobiel blijft. Vandaar dat wij vanuit onze garage meerdere opties bieden om het voor u, ook tijdens het onderhoud, mogelijk te maken om van A naar B te kunnen gaan.

Welke opties zijn er?

De Leenfiets - Het gezonde alternatief! Woont u in de buurt, maak dan gebruik van een gratis leenfiets. We hebben een aantal dames- en herenfietsen klaar staan.

Haal- en Brengservice - Woont u, zoals onze meeste klanten, binnen een straal van 5 kilometer? Dan brengen wij u naar huis als u de auto komt brengen. En is de auto klaar, dan halen we u weer thuis op.

Leenauto - Kunt u niet zonder auto? Maak dan gebruik van een gratis leenauto (u betaalt alleen de brandstofkosten). Maar reserveer deze wel tijdig!

Carteam Autoservice Hem
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice Hem?

Bij Carteam Autoservice Hem staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice Hem is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN