Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autoservice Hem

Van een eenvoudige APK tot uitgebreid onderhoud aan uw (bedrijfs)wagen - Carteam Autoservice Hem is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Hem en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Autoservice Hem

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autoservice Hem in Hem vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autoservice Hem! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Nicolas Thijs
Nicolas Thijs
In 2018 ontdekt bij toeval 'dankzij' een storing van onze young-timer cabrio; super sociale mensen; meedenkend en tenslotte vakgericht-deskundig. Een aanrader voor al hen die 'betrouwbaar' anno juist nu 2024 weten te waarderen. Bedankt Car-Teamer's Hem🏆
Harry Toebes
Harry Toebes
Wat je bij een goed garagebedrijf wilt vinden, zijn betrouwbaarheid, vakmanschap, klantvriendelijkheid en een prima service. Dat vind je allemaal bij Autoservice Hem. Niet uitsluitend bij de eigenaar, maar bij alle in het bedrijf werkzame mederwerkers/ster. Daarom beveel ik dit uitstekende bedrijf zeer van harte bij iedereen aan! Niet verder zoeken, gewoon naar de Elbaweg gaan in Hem.
Rob Laan
Rob Laan
Goed bedrijf vakkundig personeel en een uitstekende service. Niks op an te merken
Gerard van der Heijden
Gerard van der Heijden
Goede, eerlijke en vriendelijke service. Ondanks ik paar keer terug moest komen om uiteindelijk de draadbreuk te vinden (die soms wel en soms geen contact maakte, en natuurlijk bij diagnose net wel contact maakte) , ben ik zeer tevreden. Ze vervangen niet klakkeloos onderdelen om dan gepeperde rekening te geven, maar ze denken mee om de rekening beperkt te houden. De door de peugeot dealer zogenaamde afgekeurde remschijven bleken toch ruim voldoende te zijn en was vervanging echt nog niet nodig!!! Als verrassing hadden ze zelfs even de stofzuiger door de auto heen gehaald. Kortom: ik heb weer een garage die ik durf te vertrouwen.
Danique Hiemstra
Danique Hiemstra
Top service ! Wij komen hier ieder jaar terug voor de APK van onze auto’s . Erg vriendelijk personeel denken goed mee de prijzen zijn ook prima !
Bekijk beoordelingen